LILLY

LILLY - Minden évben egy magasan képzett designer csapat és tapasztalt szabászok készítik az évről évre megújuló kollekciókat, amely időről időre megdobogtatja a menyasszonyok szívét.

A LILLY menyasszonyi ruhákat romantikus anyagredőzéssel, Hollywood-i sikkel álmodták meg a tervezők. Azoknak a menyasszonyoknak ajánljuk ezeket a gyönyörű ruhákat, akiknek fontos az elegancia, a minőség, a kényelem és nem utolsó sorban az elérhető, reális ár.

A cég központja Vejlében található, Koppenhágától 3 órányi útra, ott ahol Lilly Hansen megtervezte az első ruhakölteményét. Igazi különlegességnek számít a ruhák kivitelezése. Gondosan összeválogatott anyagokból készülnek: szatén, selyem, sifon, taft, csipke. Szigorúan a tervező felügyelete mellett zajlik a munka a varrodában, amely szintén Vejlében található. Innen szállítják őket Európa szerte több országba, Németországba, Finnországba, Grönlandra, Olaszországba, Lettországba, Hollandiába, Norvégiába, Svédországba, Svájcba, Ausztriába és természetesen hozzánk, Magyarországra.  

A márkaoldalon kiválasztott ruhára vagy kiegészítőre amennyiben nem találja meg honlapunkon kérjen ajánlatot elérhetőségeinken!  

Kategóriák

Ne felejtsd el elolvasni a menyasszonyi kisokost!

Minden ruha

Kategóriák