RUHÁK ÁTALAKÍTÁSA, JAVÍTÁSA

Ruhaalakítás, méretre igazítás

Minőségi ruhaalakítás, méretre igazítás! Öltöny, kosztüm, ing, blúz, zakó, blézer, nadrág, szoknya, üzleti ruházat, esküvői ruházat alakítás, átalakítás, szűkítés, bővítés, karcsúsítás, méretre igazítás, átszabás.

Nem passzol Önre a most vásárolt új ruha? Netán a nyári fogyókúra sikerült jól, és ezért lett bő a kedvence? Esetleg megnyúlt a sok mosástól? Ne keseredjen el, van megoldás!
Szinte nincs is olyan ruhaféleség, amit ne lehetne alakítani, legyen szó farmerről, gyapjúöltönyről, bőrdzsekiről, mind nagyszerűen alakítható, az Ön méretére igazítható. 

A ruhaalakítási munkák közül legjellemzőbbek a nadrág méretproblémák, nadrág felhajtást, nadrágszár szűkítést, rövidítést kérnek talán tőlünk a leggyakrabban. De gyakran alakítunk méretre komplett öltönyöket, férfi zakót, női blézert, szoknyát, és nem ritka a különböző bundák, kabátok hosszának a rövidítése, karcsúsítása sem.


Ruhajavítás, felújítás, ruha varrás, stoppolás, foltozás, bélésjavítás, cipzárcsere.

Használat közben sok nem várt esemény érheti ruházatunkat. Nyúlik, kopik, szakad, vagy véletlenül kiég egy helyen. Mivel ezek a ruhák a használat során többnyire a szívünkhöz nőnek, nem szívesen válnánk meg tőlük.

De miért is kellene? Kedvenc ruhánk az új ár töredékéért javítható.
Egy öltöny szakadás javítása, egy farmer feslésének javítása, vagy a bőrdzsekiben elromlott cipzár cseréje töredékébe kerül az új ruhadarab vásárlásának. A ruhajavítás után ismét használható lesz kedvenc ruhadarabunk.

Ruhajavítás - általános szolgáltatások:
Szakadásjavítás, varrás, stoppolás, foltozás, cipzárjavítás, cipzárcsere, ruha, dzseki, kabát bélelés, bélésjavítás, béléscsere, bőrvarrás, bőrjavítás, mandzsetta, és gallérjavítás, gallércsere, stb.

Milyen típusú ruhákat javítunk?
Öltöny, kosztüm, ing, blúz, zakó, blézer, nadrág, szoknya, farmerdzseki, bőrkabát, irhabunda, különböző szőrme, és műszőrme bundák, kabátok, motoros bőrruházat, stb. Speciális esetekben is nyugodtan keressen minket, minden ruhajavítással kapcsolatos problémára igyekszünk megoldást találni! Javítottunk már motoros-, rendvédelmi-, hagyományőrző-, estélyi-, esküvői- ruhákat. Javítunk még síruhát, snowboard overallt, és lovagló ruházatot is.

A Ruhajavítás vállalási határideje:
A ruhajavítás vállalási határideje általában 2-3 nap. Sürgős esetben a munka jellegétől függően előzetes telefonos egyeztetés alapján rövidebb határidővel, akár aznapra is tudunk ruhajavítási munkákat vállalni. Az SOS ruhajavítás 20-40% felárral történik, mert sok esetben feladatok átütemezését igényli, amelyek plusz költséget rónak ránk is.