Esküvőszervezés

Hogyan szervezzük meg az esküvőtöket?

1. Személyes találkozó, vágyaitok, álmaitok meghallgatása a Nagy nappal kapcsolatban

Amikor a párok megkeresnek, szeretem ha személyesen tudunk találkozni. Ilyenkor elmondjátok mit szeretnétek, miről álmodtok, hogyan képzelitek el a Nagy Napot. Ha nincs semmi elképzelésetek, az sem gond, nagyon sokat fogok kérdezni, így a beszélgetésünk végére pontosan tudni fogom, hogy mit szeretnétek!

2. Megbízás, a számotokra megfelelő esküvőszervezői csomag kiválasztása

Fontos, hogy szimpatikusak legyünk egymás számára, úgy érezzétek, hogy rám tudnátok bíznátok életetek egyik legfontosabb eseményét.

Ha az első találkozón megvolt a kölcsönös szimpátia és úgy döntötök, hogy engem bíztok meg az esküvőtök megszervezésével, akkor 4 féle csomag közül választhattok a csak alkalmankénti tanácsadástól kezdve a teljes esküvőszervezésig.

3. Helyszín keresése, a legmegfelelőbb szolgáltatók megtalálása

Ezek után Nektek nem kell az internet előtt ülnötök hetekig és az ajánlatokat bújni, a szolgáltatókat, helyszíneket keresni. Nem kell gondolkoznotok, milyen lépés követi az előzőt. Együtt megtaláljuk mindenből a lehető legtökéletesebbet, és igyekszek mindent a legköltséghatékonyabbá tenni számotokra.

4. Költségkeretetek legoptimálisabb felhasználása, költségvetés tervezése, költségek figyelése, alkudozás a szolgáltatókkal

Nyugodt szívvel mondhatom a költséghatékony szó a szolgáltatók minőségén nem változtat. Gyakorlattal és tapasztalattal pontosan tudom, mi az amire Nektek szükségetek lesz az esküvőtök napján, így nem fogtok minden olyat megvásárolni, amit nem tudtok majd felhasználni. Sokan ismerősöktől és az internetről próbálnak inspirációkat gyűjteni, pedig, mint tudjuk két embernek sem egyforma az igénye, az ízlése. Ami pl. a munkatársad esküvőjén szuper volt, közel sem biztos, hogy Nálatok is beleillik életetek egyik legszebb napjának forgatókönyvébe.

Pontosan tudom, hogy mi ami túlárazott, vagy mi az ami nagyon jó ár az adott szolgáltatásért. Én mindig próbálok Nektek kedvezményt kérni a szolgáltatóknál, többnyire sikerrel, így érezhető összeget megspórolok nektek.

A szolgáltatóktól teljesen független vagyok, nem portfólióból dolgozom, hanem a ti igényeiteknek megfelelően válogatom őket!

5. A Nagy Nap forgatókönyvének összerakása, átadása a ceremóniamesternek, vőfélynek

Az esküvőtöket lépésről-lépésre előre megtervezzük, hogy a Nagy napon már semmivel ne kelljen foglalkozni, ne érhessen titeket meglepetés. Ha szeretnétek a Nagy Napon is ott állok mellettetek, ha nem, akkor átadom a teljes forgatókönyvet a ceremóniamesternek, vőfélynek.

Válasszatok engem esküvőszervezőtöknek és ígérem együtt az egész násznépet lenyűgözzük!