Szolgáltatásaink

Akinek még nem volt esküvője vagy nem szervezett esküvőt, nem is tudja hány ember, mennyi szakma együttműködése kell egy jól sikerült esküvőhöz. Nemcsak a vendégek számára is nyilvánvaló részletekről kell az esküvőszervezőnek gondoskodni, mint a helyszín, a vacsora vagy a zenekar. Ahhoz, hogy a menyasszony és vőlegény számára szebbé, gördülékenyebbé tegyük az esküvőt más szolgáltatók bevonása is szükséges. Az itt bemutatott legnépszerűbb szolgáltatásaink mellet egyedi kéréseiteket is igyekszünk maximálisan teljesíteni. 

Esküvői helyszín

A helyszín kiválasztása az egyik legnehezebb feladat, hiszen rengeteg múlik azon, ők hogyan teljesítenek, emellett a legnagyobb költség is. 

Esküvői fotós

Az esküvői fotósok által megörökített mozzanatok még évek múltán is megidézik az emlékezetes pillanatokat. Igazi kinccsé válnak majd házasságotok történetében. 

Esküvői kisfilm

Megörökíti az érzéseket, hangulatot és mindezt a legjobb minőségben adja vissza, mintha egy mozifilmet néznétek. 

Ceremóniamester/Vőfély

A Ceremóniamester feladata, hogy az esküvőt saját szavaival levezesse. Öltönyben érkezik, s mit egy jó házigazda végigkonferálja az estét.

A Vőfély, mint a lakodalmak első embere, igazi hungarikum.


Dekoráció

A dekoráció és a virág az Esküvő nagyon fontos része. A virágdekorációk beragyogják az egész helyszínt és azzal is emelik az esemény ünnepi hangulatát.Meghívó készítés

A meghívók nyomtatása mellett, lehetőség van az ültető kártyák, menük és ültető tabló elkészítésére is.


Menyasszonyi torta és desszertek

Partenereim gondoskodnak a legfinomabb édességekről.

Esküvői zenekar és DJ

Az esküvő egyik alappilére a zene, vagyis a zenész, legyen az akár Zenekar vagy Esküvői DJ, esetleg mindkettő.

Menyasszonyi ruha szalon

Szebbnél szebb ruhákkal várják a szalonok a menyasszonyokat ruha próbára!

Külső helyszíni szertartás

Mára általánosan elterjedt és nagyon kedvelt megoldás egy szertartásvezető segítségét kérni a külső helyszíni szertartás lebonyolításához.

Polgári és egyházi szertartás

Házasságot kötni bármely anyakönyvi hivatalban lehet, nincs lakóhely szerinti kötés.
Bár mostanában egyre inkább divatba jött, hogy a szertartást nem a házasságkötő teremben, hanem a vacsora helyszínen celebrálják.

Az egyházi szertartás szervezését mindig annál a felekezetnél kell kezdeni, ahol az esküvőt tartani szeretnétek. Az elsődleges kérdés, hogy meg vagytok-e keresztelve, és ha igen, akkor melyik vallás szerint.